Blog

Sport,
voeding en mindset

In onze personal fitness club begeleiden we je op het vlak van sport, voeding en mindset, maar dit stopt niet zodra je bij ons de deur uitloopt. In deze blog delen we informatie, tips & tricks, gezonde recepten en leuke weetjes zodat je ook thuis geïnspireerd blijft.

Op het internet struikel je erover, 30 dagen fitness challenges die je beloven in 30 dagen fit en in ‘shape’ te zijn voor de zomer. Zou mooi zijn, maar zo werkt het helaas niet. 30 dagen is niet genoeg om een fit lijf te krijgen, en nog belangrijker; te houden.Zijn we bij Personal Motion anti? Nee, dat zeker niet, het kan namelijk wel een goede kickstart zijn om uzelf een gezondere leefstijl aan te leren waarbij sporten wordt geïntegreerd in het dagelijks leven.

Gezonde vetten

Vaak wordt sportvoeding enkel geassocieerd met eiwitten, alsof het de enige belangrijke voedingsstof is voor sporters. Maar waar blijven de gezonde vetten? Hoewel eiwitten belangrijk zijn voor de spieren, mogen we niet vergeten dat gezonde vetten ook cruciaal zijn voor zowel de gezondheid als de sportprestaties. Het probleem is dat veel mensen denken dat vetten en overgewicht altijd samen gaan, waardoor gezonde vetten minder aandacht krijgen. Toch verdienen ze net zoveel liefde als eiwitten!

Samen sporten

Een van de grootste voordelen van samen sporten is de extra motivatie die u krijgt van iemand anders. Als u alleen traint, is het soms makkelijk om een training over te slaan of minder intensief te trainen dan u zou kunnen. Maar als u samen sport, heeft u iemand die u aanmoedigt om uw best te doen en zorgt dat u er 100% voor gaat.

Mindset veranderen

In onze drukke maatschappij is het belangrijk om te investeren in het krijgen én behouden van een gezonde mindset.Een van de manieren om dit te doen, is door te sporten. In deze blog gaan we dieper in op hoe sport uw mindset kan veranderen. Hoe sporten u kan helpen om u beter te concentreren, uw zelfvertrouwen te versterken, u tegen stress kan beschermen en zorgt voor een betere nachtrust.

Een nieuw jaar, een nieuwe start met nieuwe goede voornemens. Sporten is er daar vaak een van en dat kunnen we bij Personal Motion alleen maar toejuichen! Waarom? Dat gaan we u vertellen.

Gezond eten, bewegen én genieten. Het is lastig, maar zeker niet onmogelijk! In deze blog geven we u 7 tips hoe u gezond de feestdagen door komt, terwijl u ook gewoon geniet. Want ook dat is belangrijk!

Volg ons ook op social media