Blog

Sport,
voeding en mindset

In onze personal fitness club begeleiden we u op het vlak van sport, voeding en mindset, maar dit stopt niet zodra u bij ons de deur uitloopt. In deze blog delen we informatie, tips & tricks, gezonde recepten en leuke weetjes zodat u ook thuis geïnspireerd blijft.

Sporters die elkaar een high five geven

Samen sporten

Een van de grootste voordelen van samen sporten is de extra motivatie die u krijgt van iemand anders. Als u alleen traint, is het soms makkelijk om een training over te slaan of minder intensief te trainen dan u zou kunnen. Maar als u samen sport, heeft u iemand die u aanmoedigt om uw best te doen en zorgt dat u er 100% voor gaat.

Lachende sportster

Mindset veranderen

In onze drukke maatschappij is het belangrijk om te investeren in het krijgen én behouden van een gezonde mindset. Een van de manieren om dit te doen, is door te sporten. In deze blog gaan we dieper in op hoe sport je mindset kan veranderen. Hoe sporten u kan helpen om u beter te concentreren, uw zelfvertrouwen te versterken, u tegen stress kan beschermen en zorgt voor een betere nachtrust.

Dumbbells

Een nieuw jaar, een nieuwe start met nieuwe goede voornemens. Sporten is er daar vaak een van en dat kunnen we bij Personal Motion alleen maar toejuichen! Waarom? Dat gaan we u vertellen.

Volg ons ook op social media