De Club

Meer dan 600 m2 sportplezier!

Op de begane grond vindt u de royale loungeruimte, de bar en de ruime kleedkamers met aparte doucheruimtes. De eerste en tweede verdieping van het pand worden bezet door onze trainingsruimtes. Beide verdiepingen beschikken over een unieke inrichting, verspreid over een oppervlak van ruim 400 m².

Benieuwd? Vraag een rondleiding door onze club aan!

Ontdek de luxe fitness materialen & onderdelen

De attributen zijn van hoogwaardige materialen en onderdelen. Technogym staat hier bekend om. Deze innovatieve materialen en onderdelen van Technogym zijn ontworpen om u een natuurlijke en effectieve trainingservaring te bieden.

Jarenlang wetenschappelijk onderzoek koppelt het aan kracht, cardio en functioneel trainen. Kortom, ze zijn veilig in gebruik en liggen comfortabel in de hand.

We zijn continu op zoek naar innovatie en we staan niet stil als het gaat om professionele fitnessonderdelen, dit doen we graag zodat u met veel plezier uw cardio- en krachttraining kunt beoefenen.

"Believe you're born
to achieve great things"

Lounge & Kleedkamers

Eerste
verdieping

Vrij sporten kunt u doen op de eerste verdieping. De trainingsruimte is ruim 200 vierkante meter. Hier traint u samen met maximaal 5 andere sporters. Deze fitnessruimte is rustig, ruim opgezet en biedt alles wat u nodig heeft om uw doelen te realiseren. Deze ruimte is ingericht met de beste cardio– en krachtapparatuur van Technogym. Daarnaast zijn er voldoende losse trainingsmaterialen aanwezig voor een uitstekende trainingssessie.

Tweede
Verdieping

Op de tweede verdieping vindt u de exclusieve personal trainingsruimte. Deze ruime etage heeft een mooie open uitstraling. Deze verdieping heeft ramen rondom, wat het een bijzonder prettige en lichte ruimte maakt om in te trainen. Ook op deze etage staat hoogwaardige fitness- en cardioapparatuur van het merk TechnoGym.

"Don't stop when you're tired, stop when you're done"

1-OP-1 TRAINING

 Sporten met een coach die constant aandacht heeft voor uw activiteiten: dat is wat u verwacht van een personal trainer. En dat is precies wat wij u bieden. Persoonlijke een-op-een-sessies met een personal trainer, waarbij u continu wordt uitgedaagd om het maximale uit uzelf te halen. En misschien nog wel meer. Alles om uw uiteindelijke doel te bereiken.

Welk doel dat dan ook mag zijn.

PERSONAL TRAINING MEDICAL

Personal Training medical is een vorm van PT waarbij uw personal trainer ook medische kennis heeft. Het is bewezen dat bewegen kan helpen bij het verlichten van klachten en bovendien zelfs de blessures geneest. PT medical is een verlengstuk na uw revalidatietraject bij uw fysiotherapeut en/of behandelend specialist. Gedurende uw trainingstraject wordt u regelmatig specifiek getest. Dit doen wij om diverse verschillen in kracht, coördinatie en mobiliteit tussen links en rechts te meten. Op deze manier heeft u en uw trainer een duidelijk beeld omtrent uw progressie en wordt het trainingsprogramma aangepast.

Duo Training

Samen trainen met uw partner, vriend(in) of collega? Bij Personal Motion kan dat! Ook als jullie niet hetzelfde sportniveau hebben. De personal training sessies volgt u samen, waardoor u elkaar kunt motiveren, maar ook extra plezier kunt beleven aan het sporten. Met deze vorm van trainen geniet u van het plezier van samen trainen, maar heeft u ook alle voordelen van personal training.  

Effectieve begeleiding met een optimaal resultaat!

Door de kennis en bekwaamheid van de personal trainers, bent u altijd in goede handen. Onze trainers helpen u graag weer terug in ‘shape’. Wij streven naar een duidelijke en een heldere communicatie tussen onze professionals en uw behandelend specialist. Dit om een zo goed mogelijk trainingsplan op te stellen die ervoor zorgt dat uw lichaam zo snel mogelijk aansterkt en dat u weer fit door het leven gaat.

Benieuwd? Vraag een rondleiding door onze club aan!