Over Ons

waarom sporten bij personal motion wél werkt

De eerste stap heeft u zojuist gezet; u bent op onze website en leest over onze visie, over hoe het ook anders en beter kan! Personal Motion staat al jaren bekend als dé Premium Personal Training Club in de regio. Toegankelijk voor iedereen met de juiste motivatie! Starten met sporten is één, maar het aanpassen van ‘gedrag’ en het creëren van een duurzaam resultaat is twee! Wij zijn erop gebrand, u te helpen en te blijven motiveren richting uw doelen.

Wij geloven niet in een ‘quick-fix’ en ook niet in een snel resultaat. Onze unieke en persoonlijke manier van trainen, kunt u zelf ervaren aan de hand van onze verschillende abonnementen. Onze programma’s worden persoonlijk opgesteld aan de hand van uw doelen. Sporten is een pré in een gezonde leefstijl, net zoals een gezond voedingspatroon.  Wij zijn van mening dat het beste resultaat wordt behaald door de juiste combinatie persoonlijke coaching op het gebied van voeding, training, ‘mindset’ en leefstijl!

Bent u klaar om te beginnen?

"The only bad workout,
is the one you didn't do"

Word continu
uitgedaagd

Onze voornaamste focus ligt bij Personal Training. Hier bij Personal Motion geloven we dat de beste resultaten worden behaald door een evenwichtige combinatie van persoonlijke begeleiding, de juiste ‘mindset’ en een gezonde leefstijl. Sporten met een coach die constant aandacht heeft voor uw activiteiten: dat is wat u verwacht van een personal trainer. En dat is precies wat wij u bieden. Persoonlijke 1-op-1 of Duo-sessies op hoog niveau, waarbij u continu wordt uitgedaagd om het maximale uit uzelf te halen. Welk doel dat ook mag zijn, wij zorgen ervoor dat u dit doel bereikt.

Lounge & Kleedkamers

Meer dan 600 m2 sportplezier!

Op de begane grond vindt u de royale loungeruimte, de bar en de ruime kleedkamers met aparte doucheruimtes. De eerste en tweede verdieping van het pand worden bezet door onze trainingsruimtes. Beide verdiepingen beschikken over een unieke inrichting, verspreid over een oppervlak van ruim 400 m².

Benieuwd? Vraag een rondleiding door onze club aan!

"Don't stop when you're tired, stop when you're done"