Over Ons

waarom sporten bij personal motion wél werkt

U bent momenteel niet tevreden. U had graag verder willen zijn op vlak van uw fitheid en gezondheid. U had meer persoonlijke begeleiding gewenst en u zou graag meer coaching krijgen op uw voedingspatroon. Neem het uzelf niet kwalijk! Dit is namelijk helemaal niet zo gek, in de huidige jungle van alle sportaanbieders. Er wordt u van alles beloofd en u probeert het iedere keer opnieuw, met de hoop op een fitter en gezonder leven. U ontvangt een standaard fitnessschema, en gaat met de handdoek onder uw arm de drukke zaal vol apparaten in. In het begin heeft u de motivatie nog, maar na een aantal weken hetzelfde rondje langs de apparaten, komt bij menigeen de tegenzin al snel om de hoek kijken. Bovendien heeft u twijfels of u de oefeningen wel goed uitvoer. De gang naar de sportschool wordt steeds minder, of u zegt op. Jammer! Want bewegen is zo belangrijk, en het kan ook anders!

De eerste stap heeft u zojuist gezet; u bent op onze website en leest over onze visie, over hoe het ook anders en beter kan! Personal Motion staat al jaren bekend als Premium Personal Training Club in de regio. Toegankelijk voor iedereen met de juiste motivatie!

Onze unieke en persoonlijke manier van trainen, kunt u zelf ervaren aan de hand van onze verschillende programma’s. Deze programma’s hebben een duur van 6 maanden en worden persoonlijk opgesteld aan de hand van uw doelen.

"The only bad workout,
is the one you didn't do"

Wij geloven niet
in een quick fix

Starten met sporten is één, maar het aanpassen van ‘gedrag’ en het creëren van een duurzaam resultaat is twee! Wij zijn erop gebrand, u te helpen en te blijven motiveren richting uw doelen.

Wij geloven niet in een ‘quick-fix’ en ook niet in snel resultaat.

Sporten is een pré in een gezonde leefstijl, net zoals een gezond voedingspatroon. Wanneer u kiest voor personal training, Duo-PT  of een van onze 6 maanden trainingsprogramma’s, kiest u er niet alleen voor om  doelgericht en effectief te trainen, maar zullen wij u ook coachen op het gebied van gezonde voeding. Wij zijn van mening dat het beste resultaat wordt behaald door een juiste combinatie van persoonlijke coaching op het gebied van voeding, training, ‘mindset’ en leefstijl!

Bent u klaar om te beginnen? Graag tot ziens op onze club!

Word continu
uitgedaagd

Onze voornaamste focus ligt bij personal training. Hier bij Personal Motion geloven we dat de beste resultaten worden behaald
door een evenwichtige combinatie van persoonlijke begeleiding, de juiste ‘mindset’ en een gezonde leefstijl. Sporten met een coach die constant aandacht heeft voor
uw activiteiten: dat is wat u verwacht van een personal trainer. En dat is precies wat wij u bieden. Persoonlijke 1-op-1 of Duo-PT-sessies op hoog niveau, waarbij u continu wordt uitgedaagd om het maximale uit uzelf te halen. Welk doel dat ook mag zijn, wij zorgen
ervoor dat u dit doel bereikt.

Even kennismaken?

Boek een vrijblijvend koffiemomentje; zodat u uw verhaal kunt doen en kunt starten met het definitief behalen van uw doelen.

"Don't stop when you're tired, stop when you're done"