Over Ons

waarom sporten bij personal motion wél gewoon werkt

U bent momenteel niet tevreden. U had graag verder willen zijn op vlak van uw fitheid en gezondheid. Neem het uzelf niet kwalijk! Dit is namelijk helemaal niet zo gek, in de huidige jungle van alle sportaanbieders. Er wordt u van alles beloofd en u probeert het iedere keer opnieuw, met de hoop op een fitter en gezonder leven. U ontvangt een standaard fitnessschema, en gaat met de handdoek onder de arm de drukke zaal vol apparaten in. In het begin hebt u de motivatie nog, maar na een aantal weken hetzelfde rondje langs de apparaten, komt bij menigeen de tegenzin al snel om de hoek kijken. Bovendien twijfelt u of de oefeningen wel goed uitvoert, of een pijnklacht of blessure kan het trainen voor u bemoeilijken. Uiteindelijk wordt de gang naar de sportschool steeds minder, of u zegt op. Jammer! Want bewegen is zo belangrijk, en het kan ook anders!

De eerste stap heeft u zojuist gezet; u bent op onze website en leest over onze visie, over hoe het ook anders en beter kan! Personal Motion staat al jaren bekend als Premium Personal Training Club in de regio. Toegankelijk voor iedereen met de juiste motivatie!

Onze unieke en persoonlijke manier van trainen, kunt u zelf ervaren aan de hand van onze verschillende programma’s. Deze programma’s hebben een duur van 6 maanden en worden persoonlijk opgesteld aan de hand van uw doelen.

"The only bad workout,
is the one you didn't do"

Wij geloven niet
in een quick fix

Starten met sporten is één, maar het aanpassen van ‘gedrag’ en het creëren van een duurzaam resultaat is twee! Wij zijn erop gebrand, u te helpen en te blijven motiveren richting uw doelen en daar voorbij. Wij geloven niet in een ‘quick-fix’ en zijn er niet voor diegene die even snel resultaat willen. Sporten is een pré in een gezonde leefstijl, wanneer u kiest voor personal training of een trainingsprogramma bij personal motion, kiest u ervoor om minimaal 3 maanden doelgericht en effectief te trainen, met de juiste ‘mind-set’ wordt u beloont door het gewenste resultaat. Wij zijn van mening dat de beste resultaten wordt behaald middels een uitgekiende combinatie van begeleiding, mindset en lifestyle! Bent u klaar om te beginnen? Graag tot ziens op onze club!

Word continu
uitgedaagd

Onze voornaamste focus ligt bij personal training. Hier bij Personal Motion geloven we dat de beste resultaten worden behaald door een evenwichtige combinatie van begeleiding, mindset en lifestyle. Sporten met een coach die constant aandacht heeft voor uw activiteiten: dat is wat u verwacht van een personal trainer. En dat is precies wat wij u bieden. Persoonlijke een-op-een-sessies met een specialist, waarbij u continu wordt uitgedaagd om het maximale uit uzelf te halen. Welk doel dat ook mag zijn, wij zorgen ervoor dat u dit doel kunt bereiken.

Even kennismaken?

Boek een vrijblijvend koffiemomentje; zodat u uw verhaal kunt doen en kunt starten met het definitief behalen van uw doelen.

"Don't stop when you're tired, stop when you're done"