Personal trainer Voorschoten

OP ZOEK NAAR EEN PERSONAL TRAINER
IN OMGEVING Voorschoten?

Personal Motion is dé high-end personal training club in omgeving Voorschoten. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Naast onze professionele aanpak en persoonlijke aandacht tijdens uw trainingssessies bieden wij ook een geweldige faciliteit.

Op zoek naar een personal trainer in omgeving Voorschoten? Dan bent u bij Personal Motion aan het juiste adres!

Personal Motion is dé high-end personal training club in omgeving Voorschoten. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Naast onze professionele aanpak en persoonlijke aandacht tijdens uw trainingssessies bieden wij ook een geweldige faciliteit.

BENIEUWD? VRAAG EEN RONDLEIDING DOOR ONZE CLUB AAN!

onze aanpak

Bij ons staat u centraal! Onze trainers staan voor u klaar, om uw persoonlijke doelen na te streven. Onze kracht zit hem in de complete en persoonlijke aanpak.

1. training

In plaats van standaard trainingen, bieden wij een trainingsprogramma op maat gemaakt, speciaal voor u.

2.persoonlijk

Onze persoonlijke aandacht voor u staat bij ons hoog in het vaandel, samen zetten wij ons in voor het bereiken van uw doelen. 

3. coaching

Onze begeleiding en coaching is altijd beschikbaar, zowel binnen onze personal training club als digitaal, om u te helpen uw doelstellingen te behalen. 

4. voeding

Wij geloven dat sport en voeding onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Daarom bieden we naast een op maat gemaakt trainingsplan ook een specifiek op u afgestemd voedingsschema.  

Personal motion, dé plek voor personal training in omgeving Voorschoten!

Personal Motion is de plek in Leiderdorp, vlakbij Voorschoten, waar we samen werken aan uw fitnessdoelen! Wij geloven in het creëren van een op maat gemaakte trainingservaring voor alle onze leden, zodat we samen kunnen zorgen voor blijvende resultaten.

Onze personal trainers hebben jarenlange ervaring en zijn gekwalificeerd om u te begeleiden naar een fitter en gezonder leven. Of u nu wilt werken aan uw algehele conditie, afvallen, spiermassa opbouwen of blessurepreventie, onze personal trainers zullen er zijn om u te ondersteunen en te motiveren.

Bij Personal Motion werken we niet alleen aan uw fysieke conditie, maar ook aan uw mentale welzijn. We geloven namelijk in een gezonde levensstijl die niet alleen fysiek, maar ook mentaal evenwichtig is. Daarom zullen onze personal trainers u ook begeleiden bij het ontwikkelen van gezonde eetgewoonten en het creëren van een balans in uw dagelijks leven.

Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen aan uw fitnessreis. Wij kijken uit naar de kans om samen met u te werken aan een fitter en gezonder leven.

Wat zijn de voordelen van Personal training?

Onze personal trainers creëren een op maat gemaakt trainingsprogramma specifiek voor uw unieke doelen en behoeften.

U krijgt één op één aandacht van uw personal trainer, wat zorgt voor een meer effectieve en efficiënte training.

Onze personal trainers zorgen ervoor dat je de oefeningen correct uitvoert, waardoor het risico op blessures wordt verminderd

Onze personal trainers begeleiden u niet alleen bij de fysieke training, maar ook bij het ontwikkelen van gezonde eetgewoonten.

Uw personal trainer dient als uw coach en begeleider en zal u blijven motiveren en aansporen om uw doelen te bereiken.

Door de persoonlijke aandacht en op maat gemaakte programma’s kunt u sneller resultaten behalen dan met traditionele fitness.

Veel gestelde vragen over personal training

Juist als u geen ervaring heeft is het goed om te trainen met een Personal Trainer. Een PT-er neemt u mee in alles wat komt kijken bij sporten en zal u vanaf het begin begeleiden met de juiste uitvoering van de oefeningen.

De kosten voor een personal trainer kunnen variëren, afhankelijk van de locatie, de ervaring van de trainer en het aantal sessies dat u afneemt. Bekijk de abonnementen pagina voor onze prijzen.

Een gemiddelde training duurt meestal tussen de 30 en 60 minuten, maar dit kan variëren afhankelijk van de specifieke afspraken met je personal trainer.

Het aantal trainingen dat u nodig heeft, hangt af van uw doelen, beschikbare tijd en budget. Veel personal training-programma’s omvatten twee keer per week trainen, maar dit is niet vastgesteld en kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

"A good personal trainer is someone who not only trains your body, but also strengthens your mind and determination."