Personal trainers

Get to know the team!

Bij ons sta je centraal! Onze trainers staan voor jou klaar, om jouw persoonlijke doelen na te streven. Door de kennis en bekwaamheid van de personal trainers, ben je altijd in goede handen. Onze trainers helpen je graag (terug) in ‘shape’.

Benieuwd? Vraag een rondleiding door onze club aan!

Personal Trainer Rachid

Rachid Mesaoudi
Personal Trainer/ oprichter

In 2010 opende Rachid Mesaoudi zijn eerste PT studio, dit bleek een groot succes waarop hij in 2015 Personal Motion Premium Personal Training Club oprichtte. De focus op resultaat, kwaliteit en 100% aandacht maken het verschil in de trainingen die hij geeft. Zijn expertise op het gebied van coaching, voeding en sport vormen de basis van zijn doelgerichte aanpak. Zijn passie voor sport is ontstaan op jonge leeftijd, waar hij op hoog niveau judo beoefende. Tijdens zijn Judo carrière was er veel aandacht voor krachttraining en het streven naar een gezonde leefstijl. Dit werd zijn passie. Samen met zijn no-nonsense aanpak, weet hij iedere training weer het beste uit zijn leden te halen. 

“Sporten doe je voor jezelf, ik laat je alleen zien waar het écht om draait wanneer je het maximale uit jezelf wilt halen. Personal Motion is er voor iedereen die bewust, doelgericht en veilig wil trainen onder begeleiding van professionals.” 

Rachid Mesaoudi

Shandor de prouw
Personal trainer

Al vanaf kinds af aan is Shandor met sport bezig en op zijn 19e verliefd geworden op fitness en alles wat daar bij komt kijken. Met een passie voor bodybuilding, voeding, lifestyle-optimalisatie en een handvol aan kennis op deze gebieden wilt Shandor er alles aan doen iemand de beste versie van zichzelf te laten worden. 

Of je nu op zoek bent naar spieropbouw, gewichtsverlies, algehele fitheid of een gezondere levensstijl, Shandor staat klaar om je te begeleiden met jouw unieke reis. Met zijn enthousiasme en empathie creëert Shandor niet alleen effectieve trainingsprogramma’s, maar bouwt hij ook aan duurzame relaties gebaseerd op vertrouwen en soepele samenwerking. 

lucas van der kaay
Personal trainer

Lucas heeft altijd al zijn gehele leven een passie voor sport gehad.
Op zijn 14e kwam hij erachter waar hij echt voldoening van kreeg, namelijk de sportschool. Dit heeft zich dusdanig ontwikkelt dat hij een bodybuild wedstrijd heeft gedaan.
En met resultaat eerste en derde plek in de klasse Mens Physique!

Bij Lucas ben je bij het juiste adres als het gaat om spieropbouw, vetverlies of een gezondere levensstijl.

“Het mooiste aan mijn vak? Performers naar hun beste shape ooit begeleiden.”

“Take care of your body, because it is the only place u have to live in.”

MAX van straten
Personal Trainer

De personal trainer die je niet snel over het hoofd ziet! Met zijn 198 cm domineert hij op hoog niveau diverse volleybalvelden in Europa. Daarnaast vermaakt hij zich meerdere uren per week in de gym en is zijn ervaring als personal trainer duidelijk terug te zien in zijn fysiek. 

Max rond dit jaar zijn opleiding af aan de HALO en zal daarna vaker bij ons op de club te zien zijn. Voor nu geeft Max met name training in de ochtenduren. Max helpt je jouw fysieke doelen op een leuke manier te behalen. Zijn trainingen zitten vol variaties en uitdagende oefeningen. Wil jij met Max het maximale uit je training halen? 

Personal Trainer Max

jesse bongenaar
Personal trainer

Jesse is een toegewijde personal trainer met een onuitputtelijke passie voor fitness. Zijn reis begon op 14-jarige leeftijd, toen hij instructiefilmpjes over buikspieroefeningen op YouTube bekeek en deze zelf ging uitvoeren. Deze jeugdige nieuwsgierigheid groeide al snel uit tot een diepgewortelde liefde voor fitness, een discipline die hij nog steeds met veel plezier beoefent.

 

Jesse gelooft in de positieve impact van sport en beweging op ons leven. Daarom is hij in 2021 begonnen met de studie Sportmanagement en Organisatie om zijn begrip van het menselijk lichaam en beweging verder te verdiepen. 

Als personal trainer streeft hij ernaar anderen te inspireren en te begeleiden op hun reis naar een gezonder en energieker leven. Jesse kijkt ernaar uit om zijn enthousiasme voor fitness met jou te delen en je te ondersteunen bij het bereiken van je persoonlijke doelen.

Jelle Dijkstra
Personal Trainer

Voor Jelle begon het allemaal in 2019, toen hij van zijn oudere broer een fitnesschema kreeg met lichaamsgewicht oefeningen om in zijn kamer te kunnen uitvoeren. Al snel was Jelle te vinden in de klimmenrekken om zijn eigen lichaam uit te dagen en nog beter te leren kennen.

 

Jelle is momenteel bezig met het afronden van zijn laatste jaar van de studie Sport, bewegen & gezondheid.  Zijn drive om fit te blijven en altijd bezig te zijn, is terug te zien in de hoeveelheid tijd die hij steekt in hockey maar ook in krachttraining.

Met zijn brede kennis van sport staat hij altijd klaar voor jou!

tanja lankamp

Personal trainer

Vanaf jongs af aan heeft Tanja veel geturnd waarbij zij al veel te maken had met krachttraining. Op haar 17e is ze de sportschool ingestapt met als doel voornamelijk om aan te komen en een betere shape te behalen. Zelf is ze 5 a 6 keer per week in de sportschool te vinden en is het een van haar grootste hobbies.

Uiteindelijk heeft deze hobby ervoor gezorgd dat zij de opleiding sport, bewegen en gezondheid is gaan volgen om zo van haar hobby uiteindelijk haar werk te maken.

“Ik heb er altijd van gedroomd personal trainer te worden en mensen te helpen naar hun doelen omdat ik zelf heb gemerkt dat het trainen mij een stuk zelfverzekerder heeft gemaakt en je er veel lekkerder door in je vel gaat zitten wat ik graag wil overbrengen aan mijn klanten.

Ik kijk er naar uit met jullie aan de slag te gaan!”

Plan nu jouW intakegesprek!

Onze programma’s zijn gefundeerd op personal training, daarmee heeft u toegang tot alle kennis en expertise van onze trainers. Wij zijn ervan overtuigd dat u met de juiste expertise, coaching en inzet bergen kunt verzetten. Het intakegesprek duurt ongeveer 60 minuten, wij nemen de tijd voor u! Samen bespreken we welk programma het best past bij uw doel(en).

Tijdens ons gesprek komen de volgende punten ter sprake:

  • uitleg over de diverse faciliteiten
  • luisteren naar u: Wie bent u als persoon, wat lijkt u leuk en wat is uw doel?
  • samen komen tot een programma dat bij u past
  • meten en wegen
  • uitleg van uw trainingsprogramma.