Het team

Get to know the team!

Door de kennis en bekwaamheid van de personal trainers, bent u altijd in goede handen. onze trainers helpen u graag weer terug in ‘shape’. Wij streven ernaar een duidelijk en een helder communicatie tussen onze professionals en uw behandelend specialist. Dit om een zo goed mogelijk trainingsplan op te stellen die ervoor zorgt dat uw lichaam zo snel mogelijk aansterkt en dat u (weer) fit door het leven gaat.

Benieuwd? Vraag een rondleiding door onze club aan!

Rachid Mesaoudi
Personal Trainer/ oprichter

In 2010 opende Rachid Mesaoudi zijn eerste PT studio, dit bleek een groot succes waarop hij in 2015 Personal Motion Premium Personal Training Club oprichtte. De focus op resultaat, kwaliteit en 100% aandacht maken het verschil in de trainingen die hij geeft. Zijn expertise op het gebied van coaching, voeding en sport vormen de basis van zijn doelgerichte aanpak. Zijn passie voor sport is ontstaan op jonge leeftijd, waar hij op hoog niveau judo beoefende. Tijdens zijn Judo carrière was er veel aandacht voor krachttraining en het streven naar een gezonde leefstijl. Dit werd zijn passie samen met zijn no-nonsense aanpak, weet hij iedere training weer het beste uit zijn cliënten te halen. 

“sporten doe je voor jezelf, ik laat je alleen zien waar het écht om draait wanneer jij het maximale uit jezelf wilt halen. Personal Motion is er voor iedereen die bewust, doelgericht en veilig wil trainen onder begeleiding van professionals.” 

Rachid Mesaoudi

 

Mark van der Tak
Personal trainer/bewegingswetenschapper i.o.

Mijn naam is Mark van der Tak en ik ben sinds 2020 één van de personal trainers bij Personal Motion. Met mijn passie voor sport en mijn kennis als bewegingswetenschapper weet ik hoe het is om op de juiste manier fitter en gezonder te worden. Deze kennis en passie deel ik dan ook graag met de sporters tijdens de personal trainingen! 

MAtthijs van der meer 
Personal trainer

Bewegen is wat mij betreft een middel om te werken aan persoonlijke doelstellingen op het gebied van fitheid, mobiliteit, gezondheid en plezier. Ik heb al vaak mogen ervaren dat mensen progressie boekten in hun leven door een juiste balans tussen voeding en trainingen te vinden. Bewegen draagt bij aan een fitte, healthy & happy lifestyle. Een levensstijl waarbij je balans hebt tussen bewegen, gezondheid en – natuurlijk! – genieten. Ik gun dat iedereen!

Robin Brasker
Personal trainer

Personal training is voor mij het gericht toewerken naar jullie persoonlijke doelen! Ik kan jou als trainer motiveren om iedere training het beste uit jezelf te halen. Samen gaan wij voor kwaliteit en prestatie, waar altijd ruimte is voor plezier! Ik krijg energie van een training waarbij jij met een vermoeide glimlach de laatste herhaling voltooid. Hopelijk tot snel! 

Raymond Bruggeman
Personal Trainer

Raymond is het gezicht op de fitnessvloer, hij weet iedere cliënt te corrigeren en te motiveren om gedurende hun training 100% uit zichzelf te halen. Hij zorgt ervoor dat iedereen veilig en doelgericht traint tijdens hun persoonlijke work-out. 

Effectieve begeleiding met een optimaal resultaat!

Door de kennis en bekwaamheid van de personal trainers, bent u altijd in goede handen. onze trainers helpen u graag weer terug in ‘shape’. Wij streven ernaar een duidelijk en een helder communicatie tussen onze professionals en uw behandelend specialist. Dit om een zo goed mogelijk trainingsplan op te stellen die ervoor zorgt dat uw lichaam zo snel mogelijk aansterkt en dat u weer fit door het leven gaat.

Benieuwd? Vraag een rondleiding door onze club aan!