Personal trainers

Get to know the team!

Bij ons staat u centraal! Onze trainers staan voor u klaar, om uw persoonlijke doelen na te streven. Door de kennis en bekwaamheid van de personal trainers, bent u altijd in goede handen. Onze trainers helpen u graag weer terug in ‘shape’.

Benieuwd? Vraag een rondleiding door onze club aan!

Personal Trainer Rachid

Rachid Mesaoudi
Personal Trainer/ oprichter

In 2010 opende Rachid Mesaoudi zijn eerste PT studio, dit bleek een groot succes waarop hij in 2015 Personal Motion Premium Personal Training Club oprichtte. De focus op resultaat, kwaliteit en 100% aandacht maken het verschil in de trainingen die hij geeft. Zijn expertise op het gebied van coaching, voeding en sport vormen de basis van zijn doelgerichte aanpak. Zijn passie voor sport is ontstaan op jonge leeftijd, waar hij op hoog niveau judo beoefende. Tijdens zijn Judo carrière was er veel aandacht voor krachttraining en het streven naar een gezonde leefstijl. Dit werd zijn passie. Samen met zijn no-nonsense aanpak, weet hij iedere training weer het beste uit zijn leden te halen. 

“Sporten doet u voor uzelf, ik laat u alleen zien waar het écht om draait wanneer u het maximale uit uzelf wilt halen. Personal Motion is er voor iedereen die bewust, doelgericht en veilig wil trainen onder begeleiding van professionals.” 

Rachid Mesaoudi

MAtthijs van der meer 
Personal trainer

Bewegen is wat mij betreft een middel om te werken aan persoonlijke doelstellingen op het gebied van fitheid, mobiliteit, gezondheid en plezier. Ik heb al vaak mogen ervaren dat mensen progressie boekten in hun leven door een juiste balans tussen voeding en trainingen te vinden. Bewegen draagt bij aan een fitter en gezondere leefstijl. Een levensstijl waarbij u balans hebt tussen bewegen, gezondheid en – natuurlijk! – genieten. Ik gun dat iedereen!

Personal Trainer Mathijs
Personal Trainer Robin

Robin Brasker
Personal trainer

Personal training is voor mij het gericht toewerken naar uw persoonlijke doelen! Ik kan u als personal trainer motiveren om iedere training het beste uit uzelf te halen. Samen gaan wij voor kwaliteit en prestatie, waar altijd ruimte is voor plezier! Ik krijg energie van een training waarbij u met een vermoeide glimlach de laatste herhaling voltooid. Hopelijk tot snel! 

MAX van straten
Personal Trainer

De personal trainer die u niet snel over het hoofd ziet! Met zijn 198 cm domineert hij op hoog niveau diverse volleybalvelden in Europa. Daarnaast vermaakt hij zich meerdere uren per week in de gym en is zijn ervaring als personal trainer duidelijk terug te zien in zijn fysiek. Max rond dit jaar zijn opleiding af aan de HALO en zal daarna vaker bij ons op de club te zien zijn. Voor nu geeft Max met name training in de ochtenduren. Max helpt u uw fysieke doelen op een leuke manier te behalen. Zijn trainingen zitten vol variaties en uitdagende oefeningen. Wilt u met Max het maximale uit uw training halen? 

Personal Trainer Max

Effectieve begeleiding met een optimaal resultaat!

Bij ons staat u centraal! Onze trainers staan voor u klaar, om uw persoonlijke doelen na te streven. Door de kennis en bekwaamheid van de personal trainers, bent u altijd in goede handen. Onze trainers helpen u graag weer terug in ‘shape’.

Benieuwd? Vraag een rondleiding door onze club aan!