Gratis proeftraining

maak nu vrijblijvend kennis met onze premium sports club

Personal Motion biedt 3 verschillende vormen van coaching en training, namelijk Personal Training, Premium Fitness & Bodytec. In onze high-end personal trainingsclub wordt u volledig ontzorgt en geniet u van vele extra’s naast het sporten. Wanneer neemt u de stap naar een fittere versie van uzelf?

Deze eerste stap is nu wel heel makkelijk te zetten, want u kunt u nu aanmelden voor een GRATIS PROEFTRAINING & RONDLEIDING. U wordt ontvangen door één van onze Personal Trainers, krijgt een rondleiding door onze sportclub en gaat daarna direct aan de slag. U krijgt persoonlijk advies, en we kijken samen welk abonnement het beste bij u past.

onze aanpak

Bij ons sta jij centraal! Onze trainers staan voor jou klaar, om jouw persoonlijke doelen na te streven. Onze kracht zit hem in de complete en persoonlijke aanpak.

1. training

In plaats van standaard trainingen, bieden wij een trainingsprogramma op maat gemaakt, speciaal voor jou.

2.persoonlijk

Onze persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel, samen zetten wij ons in voor het bereiken van jouw doelen. 

3. coaching

Onze begeleiding en coaching is altijd beschikbaar, zowel binnen onze personal training club als digitaal, om jou te helpen uw doelstellingen te behalen. 

4. voeding

Wij geloven dat sport en voeding onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Daarom bieden we naast een op maat gemaakt trainingsplan ook een specifiek op jou afgestemd voedingsschema.  

"The only bad workout,
is the one you didn't do"

Meer dan 600 m2 sportplezier!

Op de begane grond vindt u de royale loungeruimte, de bar en de ruime kleedkamers met aparte doucheruimtes. De eerste en tweede verdieping van het pand worden bezet door onze trainingsruimtes. Beide verdiepingen beschikken over een unieke inrichting, verspreid over een oppervlak van ruim 400 m².

ONTDEK ONZE PREMIUM SPORTS CLUB IN LEIDERDORP

Lounge & Kleedkamers

Altijd inbegrepen bij personal motion

Koffie

Shake

Thee

Douchen

Handdoek

Shampoo

"ARE YOU READY FOR THE NEXT VERSION OF YOU?"

Wat anderen zeggen over personal motion

Totaal

4,8

4.8/5

20 reviews

Yes! Ik wil mij graag aanmelden voor een gratis proeftraining inclusief rondleiding

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Na het verzenden nemen wij binnen 24 uur contact met u op via e-mail of telefoon.

Favicon Personal Motion
"NOTHING WILL WORK,
UNLESS YOU DO!"