Personal training

PERSONAL TRAINING ABONNEMENTEN

Wat uw trainingsdoel ook is afvallen, fitter worden of revalidatie na blessure of operatie. Wij hebben de juiste personal trainer voor u!

Kiest u voor Premium PT dan traint u 1-op-1 met een van onze personal trainers. Hier ervaart u 100% aandacht. U wordt van A tot Z persoonlijk begeleid naar uw doelstelling(en). Traint u liever met uw partner, vriend(in) of trainingsmaatje onder begeleiding van onze personal trainers, dan is DUO-PT de voor jullie de oplossing. Samen werken aan uw algehele fitheid en gezondheid in vorm van een DUO-PT is leuk, intensief en uitdagend. Jullie trainen samen en met elkaar, maar ieder op eigen kunnen. De trainingen worden alsnog op u als persoon afgestemd.

Ik wil meer weten over Premium PT DUO PT

Ik wil me aanmelden!

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Na het verzenden nemen wij binnen 24 uur contact met u op via e-mail of telefoon!

oNZE SERVICE:

Koffie

Shake

Thee

Douchen

Handdoek

Shampoo

Koffie

Shake

Thee

Douchen

Handdoek

Shampoo

Koffie

Shake

Handdoek

Shampoo

Thee

Douchen

Plan nu jouW intakegesprek!

Onze programma’s zijn gefundeerd op personal training, daarmee heeft u toegang tot alle kennis en expertise van onze trainers. Wij zijn ervan overtuigd dat u met de juiste expertise, coaching en inzet bergen kunt verzetten. Het intakegesprek duurt ongeveer 60 minuten, wij nemen de tijd voor u! Samen bespreken we welk programma het best past bij uw doel(en).

Tijdens ons gesprek komen de volgende punten ter sprake:

  • uitleg over de diverse faciliteiten
  • luisteren naar u: Wie bent u als persoon, wat lijkt u leuk en wat is uw doel?
  • samen komen tot een programma dat bij u past
  • meten en wegen
  • uitleg van uw trainingsprogramma.
Favicon Personal Motion
"NOTHING WILL WORK,
UNLESS YOU DO!"

Eerst even rondkijken in onze club?

Boek een vrijblijvend koffiemomentje; zodat u uw verhaal kunt doen en kunt starten met het definitief behalen van uw doelen.